1. huhtikuuta 2010

*värikäs loppuhuipennus

heips! Vapaapäivänä on aikaa tehdä kuvausjärjestelyjä. Pari kuppia kahvia naamaan, sitten miettimään parhaita kuvakulmia ja odottamaan auringon pilkahdusta.

Kamala startitis on vaivannut koko kuukauden ajan. Sunnuntaina kuvittelin ehtiväni vielä aloittaa uuden työn, raidallisen topin, jota lahjansaaja on odotellut jo erinäisen tovin. Aivotonta kudottavaa, mutta niin puuduttavan yksitoikkoista. Pääsi loppusuoralle neuletapaamisessa ja viimeistelyyn kotona. En olisi ikinä tehnyt tätä näin lyhyessä ajassa, ellei hamsterikuun loppuminen olisi ollut piiskanani.
Kudottu ggh:n Bali-langasta 4.5mm puikoilla, ohje Rebecca-lehti 33, malli 31.
Vino pino värikkäitä kämmekkäitä valmistui viikon kuluessa työmatkaneulomuksina.
Tässä parempi kuva. 12 paria kämmekkäitä plus kukka. Lankana on aina yksi säie mohairia tai muuta pörröä, toinen säie villaa, 6mm puikot.
Kokeilutyönä syntyi spiraalivirkattu patalappu tällä ohjeella.
menekit: toppi 188g, kämmekkäät ja kukka yht. 615g, pannulappu 25g.
Hups. melkein meinasi unohtua huovutetut kaulahuivit jotka juuri hyppäsi koneesta - kuvaa hetken kuluttua.

Kiitos ihanalle apuemännälle kannustuksesta ja tsemppauksesta! Samoin kanssahamstereille innostavasta seurasta ja Ylihamsterittarelle tempauksen järjestämisestä! Eikös ensi vuonna hamsteroitaisi jälleen klassisesti helmikuussa? Se olisi kaiken puolin parempi kuukausi, lyhyt ja napakka, ei innostus pääsisi herpaantumaan.

Ei kommentteja: