31. maaliskuuta 2010

*Vihoviimeiset valmiit!

Kello on Kiinassa jo hieman yli 12 yöllä, joten kuvia ei tule nyt tähän postaukseen, koitan huomenna saada laitettua näytille todisteet. Nyt vain kirjallisessa muodossa raportti mitä tässä on tullut tehtyä vielä.

Esikoiselle sain viimeisteltyä tuon villapaidan samasta Patonsin langasta, kuin mitä omani on. Langanmenekki oli noin 350g, koko paidalla 98cm + huppu (ja nappi kauluksessa)

Tilkkuja on tehtynä 9kpl, kaksinkertaista wool:ia/nallea ja koko tilkulla 15x15cm, eli kulutusta sellaiset 400g yhteensä.

Ja tänään virkkasin vielä yhden sytomyssyn puuvillalangasta, kulutus 50g, toivottavasti saan sen huomenna postiin ja ehtii ajoissa keräykseen!

Kulutusta yhteensä siis huikeat 800g vielä! Meinasi silmät pudota päästä, kun nuo peittotilkut punnitsin, yllättävän paljon saa siihen lankaa menemään! Taisi mennä se tavoiteltu kiloraja blogissa rikki? ;-)

Ensivuonna uudestaan, tänävuonna koitan olla ostamatta lankaa mahdollisimman pitkään. Mies tosin linkkasi paikallisen huutonetin/ebay:n englanninkielisen osoitteen, ja sieltähän löytyy jos ja vaikka mitä houkutetta (puuvillalankaa 60 senttiä kerä, käsinvärjättyä villalankaa samaan hintaan per 50g yms).... Kiina kiittää seurasta ja toivottaa hyvää yötä sekä hyvää pääsiäistä (jota täällä ei kyllä erityisesti vietetä, mutta onpahan maanantaikin vapaata miehellä töistä "haudanlakaisupäivän" vuoksi)!

Ei kommentteja: